Regnskabsmedarbejder med en grøn profil

...og stærke faglige kompetencer

EgnsINVEST udvikler og styrer driften samt økonomien for flere selskaber, som alle er i vækst. Vi er samtidig i gang med at indføre ESG-afrapportering som en del af denne drift. Derfor søger vi en kollega til vores team i regnskabsafdelingen, som har et skarpt økonomisk blik og samtidig lyst til at medvirke i det grønne arbejde.

Arbejdsopgaverne

  • Indsamle regnskabsoplysninger
  • Udarbejde årsrapporter, perioderapportering m.v. fra start til slut
  • Økonomistyring, controlling og opfølgning af blandt andet byggeprojekter
  • Ad hoc opgaver i økonomiafdelingen
  • Hjælpe med tilblivelsen af koncernens ESG-regnskaber – herunder sætte struktur på dataindsamlingen og følge op herpå
  • Vedligeholde forretningsgange
  • Holde sig opdateret med gældende lovgivning for branchen

Den langt overvejende del af arbejdsopgaverne handler om den daglige økonomiske drift. Det er derfor vigtigt, at det falder dig naturligt at forstå sammenhængen mellem driften og de regnskabsoplysninger, der samles ind til de løbende rapporteringer og til årsrapporterne.  

Kvalifikationer

Den ideelle kandidat har et par års praktisk erfaring fra en lignende stilling – alternativt har du arbejdet som revisor. Vi forventer, at du har bestået HD-Regnskab eller er i gang med uddannelsen. Du kan arbejde selvstændigt og er omhyggelig og ordentlig med din opgaveløsning også umiddelbart op til en deadline. Ligeledes forstår du at skabe gode samarbejdsrelationer både i og uden for organisationen. Hvis du har arbejdet med regnskabssystemet Navision, er det en fordel.

Vi tilbyder:

Du kommer til at arbejde i et godt arbejdsmiljø hvor vi vægter plads til socialt samvær både i og udenfor arbejdstiden. EgnsINVEST har overenskomst med Finansforbundet, hvilket blandt andet sikrer dig en god pensionsordning, sundhedsforsikring samt mere end 10 ekstra fridage årligt. EgnsINVEST tilbyder derudover kantineordning og hjemme-pc med betalt netforbindelse.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Arbejdspladsen vil være på vores kontor i Horsens. Hvis stillingen har fanget din interesse, så send din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi modtager ansøgninger til og med fredag den 23. september 2022. og forventer at gennemføre ansættelsessamtaler derefter. Spørgsmål vedrørende stillingen kan stiles til økonomichef, Maibritt Lindstrøm ml@egnsinvest.dk eller tlf. 76 25 01 52.

Søg stillingen